Tuinverlichting

Wat maakt een tuin gezelliger, veiliger en gebruiksvriendelijker? Verlichting!

Door een goed verlichtingsplan uit te voeren rondom het huis creëer je een fijne en veilige verblijfsomgeving. Het juiste licht op de juiste plek is belangrijk. Verlichting kan verschillende functies hebben, namelijk sfeer (dit is minder fel licht), functioneel (helder en feller om bijv. te lezen of beveiliging), aanlichten (als accentuering van bijv. looppaden) of accentverlichting om een object aan te lichten.

Welke verlichting?
Suslight is een Nederlandse fabrikant die 24 Volt LED verlichting maakt. Deze verlichting is ontworpen voor 70.000 branduren met de hoogste energie efficiëntie met een absoluut laag energieverbruik. Uw stroomkosten zijn vrijwel nihil. Met de LED tuinverlichting van Suslight verlicht u uw tuin op de meest energiezuinige wijze.!  Installatie is waterdicht dankzij het 24 Volt Quick-Safe Connect System. Prachtig licht met een zeer lage ecologische voetafdruk.

Kortom:
Suslight staat voor…
•    Hoogwaardige verlichtingsarmaturen met een lange levensduur
•    Eenvoudige en slimme innovaties, efficiënt en effectief verlichten.
•    Armaturen zijn ontworpen om eenvoudig gerecycled te worden.
•    Marktleider op het gebied van efficiëntie en kwaliteit
•    De snelst groeiende en meest duurzame tuinverlichtingsleverancier van Nederland

WA Verlichting B.V. - Suslight zet de volgende stap in lichtinnovatie

Licht is van grote invloed, zowel op ons mensen als op de natuur. Uit meerdere studies blijkt dat het 'bekende' blauwe LED licht een slechte invloed uitoefent op waak- en slaapritmes. Je kent het misschien wel van je telefoon die een nacht stand heeft. Suslight verheugd zich te kunnen melden dat deze verstorende kleur licht (golflengte) slechts minimaal aanwezig is in onze verbeterde producten!

Wat betekent dit concreet:

  1. Mooie en vooral warmere lichtkleur
  2. Verhoogde kleurweergave
  3. Verbetering van de sfeer
  4. Minder verstorend voor de omgeving
  5. Minder verstorend voor mens en dier
Vanaf nu is dit onze nieuwe standaard!

Voor afbeeldingen van de verschillende verlichtingen zie bij portfolio het hoofdstuk verlichting.
Wij kunnen bij u op locatie de verlichting werkend demonstreren om te laten zien wat voor meerwaarde licht in uw project doet. Met de demokoffer kunt u eenvoudig zien hoe grondspots, spots, wandarmaturen en staande verlichting de tuin nog completer maken.

Interesse in een demonstratie? Neem contact met ons op voor een afspraak.


Rijksstraatweg 56  |  4197 BD Buurmalsen  |  Tel: 0345 580345  |  Gsm: 06 54945680  |  KvK: 67707378  |  info@ckvanmourik.nl
Privacy